logo

Weekendje weg met Surfana

Het Ultieme Weekendje Weg

Leer nieuwe mensen kennen, ervaar het vrije leven, surfen en andere activiteiten in de natuur. Samen inspireren en creëren. ‘S avonds genieten van live muziek of we gaan we met z’n allen naar Woodstock om te dansen tot de zon onder gaat en de sterrenhemel te voorschijn komt. Ga een weekendje weg met Surfana!

Reserveer je Weekend↓

 

Weekendje weg in de Bloemendaalse Duinen

Stel je voor, 30 minuten van Amsterdam begeef je jezelf in een totaal andere wereld. Waar de vogels en de golven je toezingen en waar je het kantoor kunt inruilen voor de zee en de duinen. Op 5 minuten van het strand en midden in de duinen. Begin je dag met een biologisch eitje om vervolgens de golven van de Noordzee te trotseren. Word na een mooie dag op het strand opgewacht met een overheerlijke gezonde maaltijd en dans samen de zon onder bij ‘Woodstock’. Een weekendje weg met Surfana!


info-image

Surfana Weekend Break Package (€37,50 pp Per nacht

 • 2 overnachtingen in een stapelbed in onze groepsaccommodatie
 • 2 x ontbijt
 • 1 x in prijs verlaagde surfles (€15)
 • 1 x gratis yoga les
 • Gebruik van alle kampeerfaciliteiten (sauna)
 • Verschillende activiteiten zijn bij te boeken

Boek hier!

 

Waar moet ik rekening mee houden?

♥ Het verblijf is van vrijdag 16.00 uur tot zondag 16.00 uur (Check out is om 11 uur maar je bent meer dan welkom om op het kamp te chillen tot 16.00 uur)
♥ Door weersomstandigheden kunnen activiteiten niet doorgaan. Wij zorgen dan voor een vervangende activiteit en/of betalen het geld terug.

Reviews

 • It was one of my best vacations in my life with a big nice notice- that i learned surfing from a brazilian guy in the netherlands. The camp was very familiar and funny and i learned a lot of myself the inner balance and about paddeling in the water. Thank you so much for the Good Life feeling which I included in my everyday life.
  Nino
 • GREAT! It was really possible to come to your camp and chill out there with strangers, like there were well known friends. 🙂
  Isabel

FAQ

Hoe zit het met koken tijdens het Surfana Surfweekend?

In het hoogseizoen tijdens uw weekendje weg, kan een kok op verzoek voor u koken. Ook kunt u zelf koken! In het laagseizoen is er geen kok beschikbaar, dus je moet zelf koken.

Waar boek ik de extra activiteiten zoals Surfen en Yoga?

Dit kan geboekt worden op het kamp

Wat is het alcohol- en drugsbeleid?

Drankjes drinken we gezellig met mate! En drugs is niet toegestaan. High worden we van het surfen, het dansen en de buitenlucht. 

Is er een koelkast?

Yes, vergeet niet je naam op je boodschappen te zetten!

Wat is het adres van het camp?

Dit is ons adres: Zeeweg 60, 2051 EC Bloemendaal aan Zee

Wanneer kan ik inchecken?

Je kunt op je aankomstdatum inchecken vanaf 16.00 uur. Ben je eerder? Gezellig! Leg je spullen op het camp en neem een duik of ga voor een wandeling in het mooie duingebied.

Hoe laat moet ik uitchecken?

Om 11.00 uur moet het tentje leeg zijn. Als je nog een surfles hebt kunnen je spullen tot na de surfles op het kamp blijven liggen.

Vanaf wanneer kan ik mijn weekendje weg boeken?

In april, mei, juni en september kun je alleen accommodatie, surflessen en andere clinics bij ons boeken. In juli en augustus kun je onze kamp pakketten boeken. Groepen kunnen bij ons boeken van begin juli en in september.

Wat moet ik meenemen naar het weekendje weg?

Naast je normale bagage: – Een slaapzak of dekbed – Hoofdkussen – Een laken! 

Is Surfana Bloemendaal makkelijk te bereiken met het OV?

Heel makkelijk en lekker groen! Plan je reis naar Zeeweg 60, Overveen met 9292ov.nl

Kan ik bij jullie parkeren?

Ja, geef van te voren aan dat je met de auto komt! Wij zorgen dat je bij de receptie een parkeerkaartje krijgt.

Dus wacht niet langer en boek jouw Surfana avontuur hier!

Book your weekend away!

Love – Passion – Freedom

Surfanabloemendaal logo in browser 1.2 kopie

EnglishGerman