logo

SURFANA

SURFANA

SURFANA IS A COLLECTIVE OF LIKEMINDED INDIVIDUALS LIVING LIFE BASED ON LOVE PASSION AND FREEDOM. WE SEARCH, EXPLORE AND SHARE THE HAPPINESS WE FIND IN LIFE BY GIVING SURFLESSONS, CREATING NICE ENVIRONMENTS, ORGANIZING FESTIVALS AND TAKING YOU ALONG AT ONE OF OUR SURF TRIPS. IT’S OUR BELIEVE IN EACH OTHER THAT BRINGS US WHERE WE ARE AND TAKES US WHERE WE WANT TO GO

Waarom Surfana?

  • Ga voor geluk
  • 10 Jaar ervaring
  • Persoonlijke benadering
  • HSA gecertificeerde school
  • Camp midden in de duinen, naast zee
  • Meest luxe camping van Nederland

SURFANA FILOSOFIE

Onze liefde voor het surfen, het ontdekken van nieuwe plekken en ervaringen delen met vrienden inspireerde ons om in 2007 een eigen surfschool in Zandvoort te openen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen met onze levensstijl, gebaseerd op ‘love, passion & freedom’, in contact te brengen. Wij willen zo veel mogelijk mensen inspireren met onze liefde en passie voor de natuur, het surfen en onze vrijheid om te creëren.

Sinds 2011 kan je naast je Surfles bij ons op vakantie in de Bloemendaalse duinen. Om het geluk te proeven, het surfen te ervaren en te genieten van de prachtige natuur. Ondertussen hebben wij al meer dan 5.000 gasten uit heel Europa mogen verwelkomen op ons Kamp maar LET OP: Deze Surf levensstijl is heel verslavend!

ONTDEK DE SURFANA VIBE

Surfen, kiten, chillen en genieten van de natuur.

Camp Crew

Wat doen we nog meer?

Overzich van ons surfcamp Bloemendaal. Tentjes en een ondergaande zon

Surfana Bloemendaal

“Dit is ons kleine paradijs in de buurt van Amsterdam. Kijk zelf maar!”

Party auf surfana festival

Surfana Festival

“Elk jaar in juni transformeren wij camping ‘De Lakens’ tot een echt Surfana Dorp. Een 4-daags festival waar je kunt genieten van surf, muziek, clinics, film en good times

Surfana vlieland und surfhostel

Surfana Vlieland

“Sinds 2011 is Surfana aanwezig op het mooiste Waddeneiland van Nederland: Vlieland. Een ideale plek voor een fijne vakantie .”

Kom surfen bij Surfana Zandvoort

Surfana Zandvoort

“2007, het verhaal van Surfana begon hier met 16 boards en 30 wetsuits. Nu tellen we 100 boards en 300 wetsuits – Onze levensstijl lijkt besmettelijk te zijn!”

surfana surftrips

Surfana Surftrips

“In 2013, gingen we voor de eerste keer naar de World Surfing Championships in Frankrijk. Dit is nu een traditie geworden – samen met Portugal en de Malediven.”

Surfana logo golfje

Surfana
“Waar komt de volgende Surfana Locatie?”

EnglishGerman