logo

Activiteiten

ACTIVITEITEN BIJ SURFANA SURFCAMP

“Zoveel te doen, voor ieder wat leuks!”

Wij denken dat we iets hebben voor iedereen, voor iedereen die een passie heeft voor zon, zee en surfen. Van yoga en pilates, tot surflessen en mountainbiken; aan het einde van je dag kun je genieten in het wellnesscentrum.

Al onze pakketten zijn inclusief een surfles of een yogasessie. Alle andere activiteiten kunnen worden bijgeboekt op het Surfana Surf Camp.

Book Now!
info-image

In al onze pakketten zijn één van de volgende activiteiten inbegrepen:
info-image

Een Yogasessie

Laagseizoen: Yin Yoga: zondag om 10.00 uur ‘s ochtends Hoogseizoen: Yin Yoga: zondag / maandag / woensdag om 9.30 uur ‘s ochtends Kundalini Yoga: woensdag om 20.00 uur ‘s avonds.
De volgende activiteiten kunnen tijdens uw verblijf in Surfana Surf Camp worden geboekt:
info-image

Leren Golfsurfen

Pak een board en spring erop. Het maakt niet uit of je net begint of dat je al vaker hebt gesurft, onze vriendelijke en bedreven surfinstructeurs staan ​​voor u klaar! Iedere dag zijn er twee sessies, één om 10.00 uur ‘s ochtends en één om 16.00 ‘s middags. De lessen zijn te boeken bij het Surfana Surf Camp.
info-image

Leren Kitesurfen

Waarschijnlijk één van de beste spots aan de Europese kust om te leren kitesurfen. Waarom langer wachten om deze droom te vervullen? De oceaan is niet al te intimiderend en we kunnen bijna altijd een mooi kustbriesje garanderen. Je kunt een proefles boeken bij Surfana Surf Camp voor € 99. Zoals met alle door de wind aangedreven sporten, zijn de juiste omstandigheden afhankelijk van de wind.
info-image

Pilates

Tijdens de pilates-sessie maak je kennis met jouw ‘core’. Een sterke ‘core’ is één van de belangrijkste aspecten om een ​​geweldige surfer te worden, het helpt bij het opstaan ​​en de balans tijdens het surfen. Als je het nog nooit eerder hebt gedaan, is er geen beter moment om te beginnen. De kosten zijn € 10 per sessie op zaterdag om 09.30 uur ‘s ochtends.
info-image

Bootcamp

Word actief en blijf fit, doe mee aan de bootcamp via het Surfana Surf Camp! Alleen in het hoogseizoen op donderdag om 9.30 uur ‘s ochtends.

info-image

Fietsverhuur

Huur een fiets en verken de omliggende gebieden. Fiets langs de eindeloze stranden zover als je verlangt. Het is absoluut de beste manier om de omgeving te verkennen. De tijden van de boekingen zijn flexibel, bij aankomst in het Surfana Surf Camp kun je je verder informeren.
info-image

Mountainbike Cursus

Doe mee met een rondleiding door de omliggende duinen en ontdek enkele van de geheimen die daar liggen. Er zijn paden voor iedereen van alle niveaus, dus doe je helm op en ga op ontdekkingstocht.
info-image

Wellness Centrum

Laat je verwennen! Sauna op de camping / Massage / manicure / pedicure / Kapper … wat valt er nog meer te zeggen? Allen te boeken via het Surfana Surf Camp.
info-image

Leren SUP

Het gevoel hebben dat je over water loopt. Als er geen branding is, waarom dan niet leren SUP-pen?

info-image

Board & Wetsuit Verhuur

Huur surfboards voor alle niveaus en wetsuits voor alle weersomstandigheden. Handig voor diegene die nog niet zijn gear heeft gevonden en wel gewoon het water op wil.

EnglishGerman